Hindbærlemonade
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : trygvesmor Indsendt : Red : |
|
|
Hindbærsirup:
Bring de ingredienser til hindbærsiruppen i kog i en gryde under konstant omrøring. Sæt varmen ned til lav og lad siruppen simre i 12 minutter. Mens den simre, sæt en si over en stor skål. Si siruppen. Tryk på hindbærrene for at få så meget saft som muligt fra dem. Lad siruppen køle af i 15 minutter Sæt i køleskabet indtil den er helt kold. For at lave lemonaden, rør siruppen, vandet, og citronsaften sammen i en stor kande. Serveres kold med isterninger. |
|
Opskriften er vist 2215 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne