Santa Fe Gordita med Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : trygvesmor Indsendt : |
|
|
Rør ingredienserne til Santa Fe Sauce sammen. Sæt i køleskabet i 30 minutter.
Rør ingredienserne til salsa sammen. Sæt i køleskabet i 30 minutter. Skær de varme kyllingebryster i tynde strimler. Grill pitabrødene i en pande på begge sider indtil de er varme og flexibel. Del Santa Fe sauce mellem pitabrødene og læg kyllingestrimler på. Top med revet salat, salsa, og ost. Fold brødene op og spis! |
|
Opskriften er vist 2789 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne