Sante Fe Dip

Sante Fe Dip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 28 serveringer

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : trygvesmor

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
227 g.revet Cheddarost
114 g.revet Mozzarellaost
1 dl.fedtfattigt mayonnaise
227 g.dåse majs, drænet
114 g.dåse hakkede jalapenos, drænet
2 tsk.chili i adobo, finthakket
0.25 tsk.hvidløgspulver
1 tomat, kernerne fjernet, hakket
0.5 dl.forårsløg, finthakket
2 spsk.finthakket frisk koriander
 
 Tortilla chips
 
Opskrift:
I en stor skål, rør ostene, mayonnaise, majs, jalapenos, chilipeber og hvidløgpulver sammen. Spred blandingen i en 23 cm tærteform. Dæk med plastfilm og sæt den i køleskabet natten over.

Rør tomat, forårsløg, og frisk koriander sammen. Dæk med låg eller plastfilm og sæt den i køleskabet natten over.

Når den skal serveres, forvarm ovn til 175. Bag den i 25-30 minutter.

Server den varme dip med tortilla chips.





karakterer:
Opskriften er vist 2578 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu