Braiseret svinenakke med rug og løg-æblekompot
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Il Duce Indsendt : |
|
|
Brun svinenakkekødet i rapsolien i en tykbundet gryde. Det er vigtigt, at gryden er meget varm, så kødet steger sig flot gyldent, inden de øvrige ingredienser tilsættes.
Skræl skalotteløgene, halver dem på langs, og del yderligere hver halvdel i 4 både. Skræl sellerien, og skær den i tern. Kom begge dele i gryden med kødet, og lad det stege med. Kom den flækkede rug i, dæk det hele med bouillon, vand og gastik, og lad det simre under låg i 40 min., til alt er mørt. Smag til med salt og peber. Løg-æblekompot: Pil rødløgene, og del dem i 6-8 både alt efter størrelse. Kog kirsebæreddike og sukker sammen, kom løget i, og lun det igennem. Befri æblerne for kernehusene, skær æblerne i tern, og vend dem sammen med løgene. Servering: Hak alle krydderurterne fint, og vend dem i den brandvarme gryderet, lige inden den serveres sammen med den syrlige og søde løg-æblekompot. |
|
Opskriften er vist 4157 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer BentB - 2018-03-25 10:03:36 Måske du skulle have krediteret Claus Meyer, når du kopier hans ret.. Per - 2013-05-04 14:53:30 2 spsk. gastrik, hvad er gastrik?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne