Pølsehorn (Fedtfattig)

Pølsehorn (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pølsehorn (Fedtfattig), billede 4 Pølsehorn (Fedtfattig), billede 1 Pølsehorn (Fedtfattig), billede 2 Pølsehorn (Fedtfattig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 dl.skummetmælk
25 g.gær
2 tsk.groft salt
1 tsk.sukker
200 g.Cheasy Friskost naturel 6%
200 g.sigtemel
300 g.hvedemel
 
8 fedtfattige pølser fra Den Grønne Slagter
 
Opskrift:
Lun mælken i en gryde. Hæld det i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 16 stykker og rul dem ud med en kagerulle, så de bliver helt flade. Skær de 8 pølser midt over, så du har 16 små pølser, læg så pølserne på dejstykkerne og rul dem sammen til horn. Lad dem efterhæve på en plade med bagepapir i ca. 15 min.

Pensl hornene med vand og drys med sigtemel. Bag hornene midt i ovnen.

Bagetid: Ca. 12 min. ved grader C. alm. ovn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fedtfattige pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 128930 gange,
og udskrevet 4282 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (152 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-04 15:49:48
Jeg kan ikke se ved hvor mange grader at de skal bages?

  -   2011-02-25 16:57:25
Gode og lette. Jeg skiftede sigtemel ud med grahamsmel, da jeg gerne ville have den lidt mere grove og tilsatte lidt revet gulerod. Det er rigtig lækkert!

  -   2011-01-08 17:58:50
Virkelig virkelig lækre :)

  -   2010-06-11 12:09:58
hvor kan man købe cheasy friskost?? kan kun finde arla buko friskost 11% :(

  -   2010-02-08 13:28:30
Rigtig gode. Har bagt dem flere gange og er gode til fryseren (hvis man ikke får spist dem alle (o: ) I stedet for sigtemel brugte jeg groft mel og jeg lavede lidt flere horn (18-20 stk) for at undgå for meget dej i hvert horn. De er supergode

  -   2010-02-02 13:54:37
Hvad kan man bruge i stedet for hvedemel ?

  -   2010-01-08 14:29:01
Hvis man putter sød i, så er der ingen pointe med at bruge gær.. gær skal bruge sukker, for at danne co2, som gør at dejen hæver.. men det betyder jo ikke at de bliver ringere af det.. det er bare grunden til at man bruger sukker..

  -   2009-06-13 14:55:24
Mega gode, vildt god dej. guffe guffe :)

  -   2009-05-24 23:34:29
Super opskrift - ændrede sigtemel til grahamsmel og vi fik super luftige og grove pølsehorn. Knægten elskede dem

  -   2009-04-28 14:13:42
hvad er det der cheasy noget?? håber nogen svare for jeg skal lave dem i morgen

  -   2008-08-28 23:37:05
Virkeligt gode og luftige. Dog ¤]#%&#!!?+ besværlig og klistret dej! Måske skal man komme lidt mere mel i?

  -   2008-06-24 13:16:49
Har kigget lidt på de andres meninger, og vil nu prøve at lave dem. vender tilbage og skriver min mening om dem.

  -   2008-06-22 14:43:51
hej den her opskrift er super sej

  -   2008-03-24 10:44:19
kanon opskrift, dog kom jeg til at komme cheasy natural i, men de var nu godt alligevel.

  -   2008-03-23 19:12:34
Virkelig virkelig gode... Jeg brugte rugmel og speltmel i stedet for og de var stadig cremet og slet ikke tørre. Brugte også sødemiddel i stedet sukker og kyllingepølser:-D

  -   2007-11-10 01:38:33
der er intet bedre end end ordentlig gang god dejet dej! ;)

  -   2007-08-14 16:29:50
hvad er sigtemel?

  -   2007-04-01 18:42:27
Overskydende dej giver for øvrigt ok boller

  -   2007-04-01 18:42:05
Del dejen i 2 og rul den ud til en stor pandekage, del den nu i 8 stykker og læg pølserne på, rul udefra og ind. Dejen kan smøres med ketchup og eller ketchup inden pølsen lægges på og rulles.

  -   2007-01-28 12:58:08
God opskrift, nemme at lave og smager bur daili

  -   2007-01-26 10:24:49
De er herlige, dog skiftede jeg sigtemelet ud med rugmel, og istedet for sukker kom jeg en tsk. sød i. De smagte vidunderligt!

  -   2005-01-01 01:01:01
Konge opskrift. De er mega gode, især hvis man bruger gode pølser, frem for de billigste. Havde set forkert så brugte cheasy revet ost, men det gør absolut intet. De bliver rigtigt svampede og lækre..

  -   2005-01-01 01:01:01
Nemme og lave - Dejlige svampet og lette - Brugte Sigtet speltmel i stedet for sigtemel og økologisk hvedemel kværnet med skal og det hele, det giver meget mere smag og karakter ;-)

  -   2005-01-01 01:01:01
De er nemme og lave.

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejlige svampet og rigtig lækkere