Flødeis med rababer
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : isa Indsendt : Red : |
|
|
kom de frosne rabarber i en blender og blend det godt der må godt være lidt bid i dem.
Pisk æggeblommerne tykke og skummende med flormelis. Skrab kornene af den flækkede vaniljestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og bland den forsigtigt og omhyggeligt med æggemassen. kom så derefter de blendet rabarber i flødeskummen og vend det forsigtigt rundt. Kom blandingen i en form og stil den godt et par timer i fryseren. Rør i den nogle gange, indtil den begynder at stivne, så æggeblommerne ikke samler sig på bunden den bliver bedst hvis den få lov til at stå i ca. 12 timer inden den serveres. Tips: den er mega go og har en herlig fresk smag |
|
Opskriften er vist 11864 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer kisser - 2016-01-01 11:08:29 Jeg lavede denne is dessert, og fulgte opskriften , men det var en uspiselig krystaliseret is som jeg smed ud, Og det var endda mit første forsøg med is, så det var ærgerligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne