Hveder med smør

Hveder med smør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 24 stk.
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Hveder - Hvedeknopper

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidSt. Bededag

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Gær, frisk
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Det bløde smør smuldres i melet. Mælk, æg og gær blandes i. Tilsæt lidt sukker efter smag. Ælt dejen og form knopperne - placeres direkte i en bradepande og skal hæve til dobbelt størrelse (cirka 45 min).

Bages ved 175 grader i varmluft i 15-20 min.

Hvederne ristes halve ved 220 grader i 5-7 min. Hold godt øje med dem.

God appetit :-)





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Varme hveder

karakterer:
Opskriften er vist 9119 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 19397 (4618 kcal)
KJ pr. stk. 808 (192 kcal)
Vægt ialt 1531 gram
Vægt pr. stk. 63 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1266 KJ (301 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 11.8 gram
Kulhydrat 42.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-10 19:32:13
Kedelig smag, bliver ikke ristet ordentligt.