Hveder med smør
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: St. Bededag Indsendt : Red : |
|
|
Det bløde smør smuldres i melet. Mælk, æg og gær blandes i. Tilsæt lidt sukker efter smag. Ælt dejen og form knopperne - placeres direkte i en bradepande og skal hæve til dobbelt størrelse (cirka 45 min).
Bages ved 175 grader i varmluft i 15-20 min. Hvederne ristes halve ved 220 grader i 5-7 min. Hold godt øje med dem. God appetit :-) |
|
Opskriften er vist 9119 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Maja - 2017-05-10 19:32:13 Kedelig smag, bliver ikke ristet ordentligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne