Pølsehorn med ost

Pølsehorn med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Pølsehorn med ost, billede 4 Pølsehorn med ost, billede 1 Pølsehorn med ost, billede 2 Pølsehorn med ost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
1.5 dl.mælk
0.5 tsk.salt
250 g.hvedemel
50 g.olie
1 spsk.Sukker
 
8 wienerpølser
100 g.Rød cheddar
 
 Pensling:
 olie
 sesamfrø
 
Opskrift:
Pisk kold mælk gær og salt sammen, tilsæt hvedemel, olie og sukker. Ælt dejen smidig og lad den efterhæve ca. 1 time eller til dobbelt størrelse.

Del dejen i 2, og rul hvert stykke ud i cirkler ca. 30 cm. i diameter.

Drys revet cheddar over dejen. Hver cirkel deles i 8. Halver pølserne og læg dem på kanten af og rul sammen. Læg pølsehornene med snippen nedad på bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve 20 minutter.

Pensl dem med lidt olie og drys sesam eller oregano på.

Bag i ovnen på 200 grader C. alm ovn i ca. 20 min. server med ketchup og hakket løg.

Tips:

Er rigtig gode til madpakke, fødselsdage eller mellem måltid. kan også spises kolde.





karakterer:
Opskriften er vist 26268 gange,
og udskrevet 735 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-24 14:12:14
synes dejen var noget mærkelig at arbejde med, eller ok pælsebrød.

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig lækre men bedst når de er varme og osten er smeltet.

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er rigtig go' fordi du har skrevet den sådan at børn også godt kan forstå den (rigtig godt)

  -   2005-01-01 01:01:01
ikke godt nok beskrvet

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en super opskrift!!!