Pølsehorn med ost
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk kold mælk gær og salt sammen, tilsæt hvedemel, olie og sukker.
Ælt dejen smidig og lad den efterhæve ca. 1 time eller til dobbelt størrelse.
Del dejen i 2, og rul hvert stykke ud i cirkler ca. 30 cm. i diameter. Drys revet cheddar over dejen. Hver cirkel deles i 8. Halver pølserne og læg dem på kanten af og rul sammen. Læg pølsehornene med snippen nedad på bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve 20 minutter. Pensl dem med lidt olie og drys sesam eller oregano på. Bag i ovnen på 200 grader C. alm ovn i ca. 20 min. server med ketchup og hakket løg. Tips: Er rigtig gode til madpakke, fødselsdage eller mellem måltid. kan også spises kolde. |
|
Opskriften er vist 26268 gange,
og udskrevet 735 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (29 stemmer) |
|
Kommentarer siglar - 2008-06-24 14:12:14 synes dejen var noget mærkelig at arbejde med, eller ok pælsebrød. mette - 2005-01-01 01:01:01 rigtig lækre men bedst når de er varme og osten er smeltet. mig - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig go' fordi du har skrevet den sådan at børn også godt kan forstå den (rigtig godt) Ole - 2005-01-01 01:01:01 ikke godt nok beskrvet Én der skal bruge det til natm - 2005-01-01 01:01:01 Det er en super opskrift!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne