Mors lækre chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : er fryseegnet uden snask Indsendt af : Frk. Rechnagel Indsendt : Red : |
|
|
DEJEN
Alle ingredienser kommes i en skål i skrevne rækkefølge: æg, sukker, kakao, mel, natron, margarine og kærnemælk. Ingredienserne skal nu røres godt sammen med håndmixer (dejen skal være lysebrun og margarine klumper skal være "væk") Dejen hældes i en bradepande 30x40 cm. med bagepapir. Dejen bages i alm. ovn i 30 minutter ved 170 grader. SNASK Alle ingredienser smeltes sammen i en gryde når DEJEN har været i ovnen i 30 minutter tages den ud og der lægges SNASK på kagen, derefter skal kagen med snask, i ovnen yderligere 5 minutter stadig ved 170 grader alm. ovn. (kagen skal hurtigt tilbage i ovnen med snask, for at snasken kommer til at sidde ordentlig fast.) Tips: kan også laves uden snask. hvis man ikke er til snask, kan man lave en smørcreme og lægge kagen sammen med det. |
|
Opskriften er vist 3865 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne