Sømandsbøf 03
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Tot Indsendt : |
|
|
Fjern evt. fedt og sener fra kødet. Skræl kartofler og skær dem i skiver. Pil løg og skær dem i skiver. Skær kødet i små tynde skiver.
Svits løgene i lidt smør på en pande. Brun derefter kødet. Læg løg, kød og kartofler lagvis. Drys salt og peber mellem lagene. Hæld øl over og med en gaffel hjælpes det ned til bunden, så man kun lige kan skimte væsken. Læg laurbærblade ved. Lad retten småstege ved svag varme 1½-2 timer til alt er mørt. Tilsæt om nødvendig bouillon undervejs. Tips: Når man skal pille løg, er det nemmere, hvis man lægger dem i kold vand ca ½ time før de skal bruges. |
|
Opskriften er vist 5029 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne