Bøf på kartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Svits løgene til de er klare. Afkøl dem. Ælt det hakkede kød med løg og rødbeder. Form kødet til 4 bøf, der krydres på begge sider med salt og peber. Stil det på køl, til det skal bruges.
Skræl kartofler og pil løg. Skær begge dele i ringe, og læg dem taglagt i et smurt ovnfast fad. Drys salt og peber mellem lagene. Hæld fløden og væsken fra de flåede tomater ved retten. Gem tomaterne fra dåsen. Dæk fadet med folio, og sæt det i ovnen på 180 grader varmluft 45-50 min. Kartoflerne skal være næsten møre. Imens renses peberfrugt og champignon. Peberfrugt skæres i tern og champignon i halve eller kvarte. Bøfferne brunes hastigt i smør på panden. Når kartofler og løg er næsten møre tages fadet ud af ovnen. Læg de brunede bøf ovenpå kartoflerne. Læg peberfrugt, champignon og tomaterne ovenpå og ved siden af bøfferne. Sæt atter fadet i ovnen men uden folio 10-15 min afhængig af om kødet skal være gennemstegt. Tips: Bruger man alm. ovn skal den stå på 200 grader |
|
Opskriften er vist 6986 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne