Marengs med chokolade
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Pisk hviderne helt stive med 1 spsk. af sukkeret. Tilsæt resten af sukkeret, samt eddiken lidt efter lidt. Pisk det helt stift. Vend herefter den groft hakkede chokolade forsigtig i.
Sæt marengsmassen på en bageplade beklædt med bagepapir med to skeer. Bagetid ved varmluft 95-100 grader 60-70 min afhængig af størrelsen. |
|
Opskriften er vist 72403 gange,
og udskrevet 722 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-09-22 10:46:46 Pga. Tidsnød valgte jeg denne opskrift fremfor den jeg har brugt tidligere. Mine kyskager fik 90 min i ovnen ved 100grader, men var stadig ikke bagte/ tørrede nok, så de gik fra hinanden så bunden blev hængende på bagepapiret, da jeg ville løfte dem af papiret. Ved ikke om det skyldtes at jeg lavede dobbetporsion og derfor havde to plader inde i ovnen samtidig. Tidligere har jeg bagt kyskagerne om aften give dem 10 minutter ved 150 grader hvorefter de har stået i eftervarmen natten over. Så har de været helt sprøde. Vil derfor anbefale den metode til jer der har tid til at vente natten over på at smage😀 Hejndorf - 2015-08-26 13:52:56 Blandede lidt lakrids i,det gav lidt kant til chokoladen. Blev perfekte :) brugte også en sprøjtepose så de ik ligner klatkager. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne