Pølsehorn til natmad

Pølsehorn til natmad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

NatmadRet : Natmad - Pølsebord

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pølsehorn til natmad, billede 4 Pølsehorn til natmad, billede 1 Pølsehorn til natmad, billede 2 Pølsehorn til natmad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
30 g.margarine
 dl.mælk
50 g.gær
100 g.kvark naturel
2 tsk.groft salt
½ spsk.sukker
650 g.hvedemel
12 pølser
 
 
Opskrift:
Smelt smørret og tilsæt mælken. kom det i en røreskål og rør gæren ud heri. bland de øvrige ingredienser i. slå dejen sammen til den er blank og smidig. stille herefter til hævning 45 min. ælt dejen og del den i 3 dele, rul den ud og del den i 8 trekanter. del pølser i halve eller mindre. læg en pølse den brede ende og rul dejen til horn om pølsen.

hæver 15 min. og bages ved 225 grader C. alm. ovn i 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 59232 gange,
og udskrevet 910 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (49 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-16 16:29:58
Det smager virkelig godt!

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg har brugt meget mere mel end der er angivet at man skal