Pølsehorn til natmad
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret og tilsæt mælken. kom det i en røreskål og rør gæren ud heri. bland de øvrige ingredienser i.
slå dejen sammen til den er blank og smidig. stille herefter til hævning 45 min.
ælt dejen og del den i 3 dele, rul den ud og del den i 8 trekanter.
del pølser i halve eller mindre. læg en pølse den brede ende og rul dejen til horn om pølsen.
hæver 15 min. og bages ved 225 grader C. alm. ovn i 15 min. |
|
Opskriften er vist 59320 gange,
og udskrevet 913 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2013-03-16 16:29:58 Det smager virkelig godt! anonym - 2005-01-01 01:01:01 jeg har brugt meget mere mel end der er angivet at man skal |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne