Varm kakao 07
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : SaraSchr Indsendt : Red : |
|
|
Varm mælken i en gryde i fem minutter, eller hæld den i koppen og sæt den i mikroovnen (hvis du har sådan en) i ét minut. Mens mælken bliver varm, pisker du fløden, så den bliver til skum. Brug en håndpisker eller et piskeris.
Når mælken er varm, putter du sukker og kakao i, rører rundt med en ske, putter en klat flødeskum på toppen – og voila Så er der lækker, varm kakao. Man kan evt. bruge nogle af de her tips Tip 1: Kakao med vaniljesmag Prøv at putte et lille drys vaniljepulver i mælken. Det giver en dejlig, sød smag. Tip 2: Flødeskum med et pift Synes du, flødeskummet er lidt kedeligt? Så prøv at blande en lille klat syltetøj i, inden du pisker fløden. Det smager himmelsk! Tip 3: Kakao med julesmag Der er lidt længe til december, men hvis du allerede er ved at være i julestemning, så prøv med et drys kanel. Mums! Tip 4: Undgå skind Hvis du har lavet rigtig meget kakao, kan der godt komme skind på. Men det kan du nemt undgå ved at hælde hele molevitten på en termokande, så snart det er færdigt. Tip 5: Pynt Top eventuelt med et drys kakao, et skvæt chokoladesauce eller nogle mini-skumfiduser for at gøre det ekstra indbydende |
|
Opskriften er vist 3399 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne