Ankers Allerbedste boller
Hovedingrediens : Mel - Fuldkornshvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Anni Indsendt : Red : |
|
|
Hvis der bruges alm. gær, røres det ud i lunkent vand, og blandes med de andre våde ingredienser.
Bruges tørgær: Vand, A38, æg og gulerødder røres godt sammen. Fuldkornshvedemel,mel, tørgær, salt, sukker og kerner blandes godt sammen. Herefter æltes alt godt sammen i røremaskine. Tages ud på bordet og æltes godt. Dejen skal være let klæbrig, da kernene suger godt. Tips: Stilles til hævning i ca. 30 min. på et lunt sted. Der formes ca. 14 boller (ca. 98 gr. pr. stk.). Pensles med sammenpisket æg. Bages i varmluftovn ved 200 gr. på anden nederste rille. |
|
Opskriften er vist 6613 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne