Hjemmebagt pølsehorn

Hjemmebagt pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 8 stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hjemmebagt pølsehorn, billede 4 Hjemmebagt pølsehorn, billede 1 Hjemmebagt pølsehorn, billede 2 Hjemmebagt pølsehorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Pølser
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Karry
1 tsk. Paprika
0.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 dl. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
  Dej
30 gram Gær, frisk
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
   
Opskrift:
Gæren udrøres i det lunkne vand og der tilsættes salt, sukke, olie, og herefter hvedemel til dejen er glat og fast. Hæver herefter 20 minutter et lunt sted.

Imens ordnes fyldet. Løg og gulerødder skæres i tern og svitses i lidt olie sammen med karry og paprika. Tilsættes herefter ketchup og varmes igennem.

Dejen deles i fire og rulles tyndt ud. I midten lægges én pølse og der lægges fyld på. Fold dejen omkring og bag de 4 pølsehorn ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 438769 gange,
og udskrevet 5853 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (179 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 19669 (4683 kcal)
KJ pr. stk. 2458 (585 kcal)
Vægt ialt 2395 gram
Vægt pr. stk. 299 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 821 KJ (195 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 25.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-07 12:02:22
Super dejlig opskrift. Og elsker kommentarerne fra folk, der ikke kan læse at der skal pølser i. De står jo kun øverst

  -   2011-10-30 21:10:10
har lige lavet dem efter opskriften og øv for en trist omgang .. jeg som vegetar syns det var en flot omgang kedeligt tingel tangel

  -   2011-05-18 17:42:46
god idé med noget mere fyld end bare ketchup! de skal prøves i morgen, justere nok lidt i fyldet, men det gør jeg med næsten alle opskrifter. Vildt sjovt at en skriver at et pølsehorn er er pølsehorn med dej omkring.. fedt at brokke sig bare for at gøre det... arguing on the internet is like... hvis i kender så'en lille en ;)

  -   2011-05-06 13:33:06
Håber de smager af hvad i skriver

  -   2011-02-24 14:31:23
De er bare super lækre! har sparret lidt på fyldet, men der er vi jo alle heldigvis forskellige :D

  -   2011-01-12 13:41:51
Lavede disse pølsehorn til min klasse på seminariet, hvor vi alle skulle komme med noget mad. Pølsehornene forsvandt som det første - de var bare super gode:-)

  -   2010-08-19 13:43:55
De er ihvertfald super nemme at lave og smager rigtig lækkert

  -   2010-05-28 14:36:18
undskyld men det har da aldrig haft noget med pølse horn af gøre... pølse horn er en pløsehorn med noget dej om og der skal ikke gulerødder eller andet kanld i.

  -   2010-05-23 22:24:49
Super lækker opskrift, dog synes jeg at der er lidt for meget fyld i forhold til dej. Men ellers super lækkert

  -   2010-05-16 18:00:43
Hvordan kan man kalde dem for pølsehorn, når de ikke har set skyggen af en pølse?

  -   2010-04-09 14:55:16
det ligner altså lidt kødben på billeder :S

  -   2010-02-07 18:01:58
huha - jeg synes godt nok de er salte..... men ellers god dej

  -   2009-06-10 19:50:26
super gode! har bagt dem flere gange... prøv at pensle dem og drysse sesamfrø på.

  -   2009-04-01 14:32:56
Mhhh, de smager godt :)

  -   2008-11-20 17:07:43
MUMS! De er gode.. har udskiftet 250 gram mel med 100 gram havregryn, og 50 gram hvedeklid, for at gøre den grovere, og det er bare et hit. hvis man tilføjer lidt rød peber bliver det også bare SUPER lækkert. til sure Gustav: der er forskel på karry. karry består af cirka 10 forskellige krydderier, og det forskelligt fra karry til karry hvordan blandingen er. Denne opskrift er lavet til mild karry, har man en stærk karry, må man selvfølgelig modificere sin opskrift.

  -   2008-09-22 18:51:18
Jeg har nu lavet dem 2 gange (dog med et minimum af karry) og synes de smager super!

  -   2008-05-11 22:26:38
Er ked af at sige det, men sammensætningen af fyld, er bare ikke lækkert ! Det smager for meget karry, og gulerødderne er helt maplacerede, don't try this at home ! Btw, det er en god pølsedytte-dej

  -   2008-04-30 17:00:30
God opskrift!:). Nu må vi se om de bliver gode?d;

  -   2008-02-20 04:16:02
folk kunne tænke selv, og forme dem til horn. se så er det pludselig blevet til pølse(horn) desuden så kan horn jo se meget forskellig ud.. de smager pragtfuld, tror jeg nok (spiser ikke pølser selv, elsker dog at bage). de blev i hvertfald spist alle i løbet af ½ time ene person. sgu godt man kan regne med du lige har en opskrift herinde Per :o)

  -   2007-11-29 23:07:43
Måske skulle de hedde "Indbagte pølser" istedet, så horn-fanatikerne ikke har så meget et brokke sig over! ;o) En ting er sikkert: Super opskrift, og både os og børnene elsker dem!

  -   2007-11-29 19:33:56
det ligner kødben til hunde og jeg er glad for at jeg kan læse og ikke bliver snydt af billede!!!

  -   2007-11-27 20:17:47
De er viiiildt gode d;

  -   2007-11-10 01:35:59
det blev da ellers nogle seje lange javerter! :S men godt smagte de.. ^ ^ (altså ikke seje som sejt sålelæder.. men u know)

  -   2007-10-16 16:24:50
Undskyld mig, men det her i kalder Pølsehorn, har aldrig set skyggen af et horn... Pølsehorn skal ikke ligen et kødben men giver hunden! -Bare min mening, men sikkert ok opskrift.

  -   2007-09-27 18:50:34
Lækre pølsehorn og lækkert med fyldet. Jeg formede brødne af halve pølse, det var mest overskueligt. Et forslag kunne være at strø ost på brødne el. pensle dem før de kommer ind tilbagning, det tror jeg vil både se lækert ud og smage godt. Husk at firvarme din ovn, for det står der vist ikke noget om i opskriften. Perfekt til en madpakke og/el et mellemmåltid. Det er en udemærket opskrift.

  -   2007-08-01 12:45:39
Husk at lægge dem med samlingen nedad. De er lovlig store så måske man skulle bruge halve pølser.