Regnbuekage 02

Regnbuekage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 24 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : pernille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
625 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
7.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
750 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Ren rå marcipan
   
Opskrift:
Æg og sukker piskes luftigt. Mel, bagepulver og vaniljesukker blandes sammen i en anden skål.

Smeltet smør og revet marcipan blandes i æggemassen. Melblanding røres forsigtig i æggemassen, skiftevis med mælken.

Dejen fordeles ligeligt i fem skåle og der tilsættes pastafarve efter lyst. Vi brugte lilla, blå, grøn, orange og gul.

Bundene bages ved 200 grader C i cirka 10-12 minutter alm. ovn





karakterer:
Opskriften er vist 11623 gange,
og udskrevet 241 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 33755 (8037 kcal)
KJ pr. Pers. 1406 (334 kcal)
Vægt ialt 2882 gram
Vægt pr. Pers. 120 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1171 KJ (278 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 45.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu