Pipfugl på dåse i ovnen
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : ikke frysegnet Indsendt af : Eileen Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 220 grader (200 varmluft)
Rens kyllingen og pensle den ind i raspolie. Krydre derefter med salt og peber og paprika og karry. Skær krydderurterne og put dem ned i dåsen halvt fyldt med vand eller øl. Put dåsen op i kyllingen og Sæt kyllingen i et ovnfast fad og sæt det nederst i ovnen. i ca 50-60 min. Vær evt. 2 om, at tage kyllingen ud og også med, at få dåsen ud af kyllingen. pandesteg el. ovnsteg skivekartoflerne til de er gyldne. Pandesauce: tilsæt 2 spsk olie og 2 spsk mel. Rør det til en bolle og tilsæt mælk lidt af gangen til den er flydende. Tilsæt derefter 1 spsk paprika og 1 spsk. karry og smag efter med salt og peber. Tips: Man kan selv tilsætte det man vil til kyllingen hvis, man har lyst. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 29633 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer bitt - 2014-07-14 19:39:29 Super go opskrift, både i ovn og på grill. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne