Pipfugl på dåse i ovnen

Pipfugl på dåse i ovnen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke frysegnet

Indsendt af : Eileen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling på ca 1500 g.
 olie
 salt
 peber
 paprika
 karry
 rosmarin
 persille
 citronmelisse
 basilikum
 skivede kartofler
 barbecue sauce
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 220 grader (200 varmluft)
Rens kyllingen og pensle den ind i raspolie. Krydre derefter med salt og peber og paprika og karry.
Skær krydderurterne og put dem ned i dåsen halvt fyldt med vand eller øl. Put dåsen op i kyllingen og Sæt kyllingen i et ovnfast fad og sæt det nederst i ovnen. i ca 50-60 min.

Vær evt. 2 om, at tage kyllingen ud og også med, at få dåsen ud af kyllingen.

pandesteg el. ovnsteg skivekartoflerne til de er gyldne.

Pandesauce:
tilsæt 2 spsk olie og 2 spsk mel. Rør det til en bolle og tilsæt mælk lidt af gangen til den er flydende. Tilsæt derefter 1 spsk paprika og 1 spsk. karry og smag efter med salt og peber.

Tips:

Man kan selv tilsætte det man vil til kyllingen hvis, man har lyst. Velbekomme.





karakterer:
Opskriften er vist 29633 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-07-14 19:39:29
Super go opskrift, både i ovn og på grill.