Grøntsags omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Nej Indsendt af : Mattak Indsendt : Red : |
|
|
Skær de grøntsager du har valgt i 1 cm. stykker og svits dem på en varm pande.
Bland æg med de andre ingredienser og fordel det over grøntsagerne. Steges ved lav varme indtil omeletten er stivnet. Tips: Vær kreativ med farvevalget til grøntsagerne. Garner omeletten med fx. purløg. Spis chillisovs til. Retten ser meget indbydende ud og mætter fortræffeligt. |
|
Opskriften er vist 2764 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne