Pølsehorn 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren udrøres i den lunkne mælk eller vand. Herefter tilsættes salt og sukker og smeltet margarine. Til sidst melet. Dejen æltes godt igennem.
Dejen deles i 4 lige store klumper (ca. 250 g. pr klump) som underdeles i 8 dele, rulles ud og pølsen lægges i evt. med lidt ketchup, og rulles sammen. Pølsehornene hæver nu i 25 minutter på pladen. Inden de sættes i ovnen pensles de evt. med æg. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. De 32 pølsehorn fylder 2 bageplader. Tips: Hver pølse deles i tre lige store stykker |
|
Opskriften er vist 305450 gange,
og udskrevet 10739 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (344 stemmer) |
|
Kommentarer May a - 2019-02-05 20:15:43 Kan de fryses ? Anette - 2018-03-11 18:41:10 Lækker dej at arbejde med,og så smager de bare godt😊👍 Susannemarie - 2016-11-24 12:38:59 Lækker dej at arbejde med og selvom mine 4 klumper ikke vejede mere end 216/17 så fik jeg snildt 32 pølsehorn . Og rigtig dejligt at det ikke drukner i dej . Thea - 2015-10-26 07:55:52 super opskrift Thea - 2015-10-23 18:34:40 super opskrift AJ - 2013-04-12 15:48:03 Dejen er virkelig god at arbejde og de smager virkelig godt specielt med ketchup i. Sanne Klit - 2013-03-11 13:47:05 Jeg har brugt denne opskrift mange gang, den er bare rigtig god. Har prøvet at lave dem firkantet med låg på, penslet dem med ketchup inden i og æg på låget, hvorefter de fik sesam og timian ovenpå, det gjore dem super skønne. Tak for en super dejlig påskrift Carina B. - 2013-02-14 00:47:02 Så blev opskriften prøvet her også. Jeg havde kun kærnemælk i køleskabet og det blev de super lækre af. Halvdelen blev smurt i sennep, hvilket er en succes herhjemme og så pensler jeg al mit bagværk i kaffe. Det giver en flot gylden farve. chana - 2012-11-22 20:34:29 jeg synes opskriften er lidt god men man behøver ikke Wienerpølse (bayersk pølse man kan også bruge kylling pølse Mette - 2012-10-28 15:34:20 Super gode, og lækre i madpakken :) tina - 2012-08-13 14:11:48 de er bare de bedste :-) Philip Pedersson - 2012-08-09 15:09:58 Lavede dem med mælk, hvilket resulterede i en meget god dej, men da jeg skulle rulle dem sneg jeg også lidt revet mozzarella ost med i, det gjorde dem endnu bedre efter min smag :) IL Joon Jørgensen - 2012-03-08 23:34:42 De e bare skide gode. lavede den med mælk i stedet for vand... super opskrift.. hilsen en rigtig madkender :D 18-02-2012 - 2012-02-18 11:50:50 De er blevet taget godt imod her hjemme.. Dejen er fantastisk nem at have med at gøre. Jesper T - 2012-02-06 14:43:28 En nem dej, og god at styre 100 % :) Venter på resultatet! :D anita - 2012-01-14 13:52:42 rigtig god opskrift, fik meget ros for dem... desuden er de super lækre og nemme at lave... nu hvor jeg har prøvet opskriften af, går jeg i gang med en kæmpe portion, så de forhåbentlig holder mere end 3 dage den her gang ;) Nadja - 2011-09-28 19:29:08 Fantastiske opskrift! Nemt og smager rigtigt godt! :) Takker :) Maria Pedersem - 2011-02-11 16:19:32 Super nem opskrift, jeg har minimeret smør, og puttet en masse lækre kerner, og grovmel i. De er super gode, og på den måde mere "sunde" :) anonym - 2011-02-05 14:51:28 uhhmm elsker pølsehorn og denne hjemme side er bar super!!:P anette - 2011-01-27 14:18:54 mmmuuu har lige lavet dem. de første blev lidt brænt men det gør ikke noget. de er super gode :D Anne - 2010-12-16 20:17:49 Super god opskrift husk at bruge varmluft og så sænk tempereturen til 175 grader så bliver de bare så bløde og lækre. mums! mette - 2010-08-29 11:41:48 De er virkelig gode. Ungerne elsker dem.. ChristianP - 2010-08-07 13:43:10 Nåja, mht. antal. Jeg havde lidt flere pølser, så jeg lagde en trediedel oveni (4dl mælk, 666g mel) og fik: 48 pølsehorn!! 250g til 8 viste sig at være lige i overkanten, hvis man ruller tyndt ud. ChristianP - 2010-08-07 13:28:19 Vanvittig lækkert! Dejen (lavet med mælk, 20m forhævning, ingen hævning på plade, skummetmælk) er utroligt nem at have med at gøre. Fløjlsblød og klistrer ikke. På trods af mængden af margarine, er de dejligt lette og luftige. Man skal rulle dejen meget tyndt ud, for de hæver den del i ovnen. Kan varmt anbefales. Købte iøvrigt brunchpølser i Irma (25kr. for 16) og de passer perfekt i størrelsen. ChristianP - 2010-08-07 10:21:41 Vanvittig lækkert! Dejen (lavet med mælk, 20m forhævning, ingen hævning på plade, skummetmælk) er utroligt nem at have med at gøre. Fløjlsblød og klistrer ikke. På trods af mængden af margarine, er de dejligt lette og luftige. Man skal rulle dejen meget tyndt ud, for de hæver den del i ovnen. Kan varmt anbefales. Købte iøvrigt brunchpølser i Irma (25kr. for 16) og de passer perfekt i størrelsen. Helene - 2010-06-20 15:31:50 Jeg er ening Hanne den er al for fed! 100 gr margarine, og det sætter sig! anonym - 2010-06-19 15:23:06 den er bare super god! love it <3 Hanne jørgensen - 2010-06-14 12:27:56 Jeg synes ikke i kan være bekendt, at sætte denne her opskrift ind på nettet. :O Palle - 2010-05-11 17:56:43 Nam Nam... Kan ikke stoppe med at spise dem. anonym - 2010-04-20 18:05:36 DET HÆNGER OVERHOVEDET IKKE SAMMEN!! Dejen deles i 4 lige store klumper (ca. 250 g. pr klump) som underdeles i 8 dele, rulles ud og pølsen lægges i evt. med lidt ketchup, og rulles sammen. Friis - 2010-04-13 16:26:43 Helt igennem fantastisk opskrift! Den er super nem, og nu har jeg efterhånden bagt dem her en hel del gange, og de pølsehorn er bare gode! rigtig godt! Jes - 2010-03-16 20:19:35 De er nemme og rigtige gode.. jeg får dog kun til 16 halve pølser ud af en portion til 32, men gode er de :-) Familien Larsen - 2010-02-03 16:46:03 SUPER god opskrift - SUPER gode pølsehorn. Tak for det anonym - 2010-01-21 17:24:50 Med god vilje er der dej til 16 meget små pølsehorn Sascha - 2009-12-28 11:53:26 De er meget lækre mig - 2009-11-07 23:21:52 kom ketchup i sammen med pølsen inden bagning bliver sååååå LÆKKER Gitte - 2009-10-05 10:03:26 Rigtig nem opskrift. Men gav dem også 20 min istedet for 15 min. Ellers rigtig goé. Kokken Frederikke - 2009-08-29 17:46:11 Gennemgik alle min mors opskrifter efter en Pølsehornsopskrift uden held. Så krydser fingre for denne her. Har ikke prøvet at lave dem før. Men i følge alle jeres kommemtarer vil det ikke blive noget problem. mesteren - 2009-06-09 20:11:18 jeg fik kun 20 men de smager godt camilla - 2009-02-07 08:29:58 jeg brugte 150 g rugmel og resten hvedemel, men slet ikke i næreden af 500 g i alt! så lod jeg dem hæve første gang 30 min, inden heg rullede dejen ud. Hvor er de bare super gode!!!!!! så luftige og lækre! dem skal jeg klart bage igen! kasper - 2008-11-25 15:25:21 det er nok da bedste pølsehorn i hele verdenen.<'3 Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne