Guf guf kage 03

Guf guf kage 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 24 Pers.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : søs

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
  Kagen:
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
150 gram Smør. usaltet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
150 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Opskrift:
Kagen:
Pisk æg og sukker grundigt sammen. Sigt mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål og bland det efterfølgende i dejen. Rør det smeltede smør i dejen Tilsæt mælk og vand og rør dejen sammen til den er ensartet.

Kom dejen i en bradepande (35 * 40 cm).
Bag kagen ved 175 grader C i ca. 45 min.

Fyld:
Bland alle ingredienser til fyldet i en gryde og smelt sammen under omrøring.
Smør fyldet på kagen, mens den stadig er varm.





karakterer:
Opskriften er vist 28720 gange,
og udskrevet 383 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 26054 (6203 kcal)
KJ pr. Pers. 1085 (258 kcal)
Vægt ialt 1751 gram
Vægt pr. Pers. 72 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1487 KJ (354 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 22.3 gram
Kulhydrat 35.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-21 14:07:07
Der skal bruges dobbelt portion til en bradepande

  -   2014-10-19 16:19:57
Fik en meget tynd kage. Ville bage den i en springform eller mindre form næste gang.

  -   2013-07-24 01:20:43
Jeg lavet den i et lille ovenfast fad og den blev rigtig god.

  -   2013-06-08 10:21:40
Kagen blev helt flad. Lige så tykt glasurlag som kage.... Dejen virkede også meget tynd.