Chips, nemme, hjemmelavet
Fryseegnet : IKKE fryseegnet Indsendt af : Julmar Indsendt : |
|
|
Skyl og skræl kartoflerne, og skær dem dernæst i tynde skiver. (Brug evt. en salami skære.) Nu skal du smøre hvidløg og citron på, husk på begge sider. Put fedtstof (vi brugte olivenolie) og steg kartoflerne lidt, de må IKKE blive brune. Nu skulle de stadig være lidt våde af fedtstoffet, så nu runder du dem i salt, og for at gøre dem lidt mere sprøde et halvandet min. i microbølgeovnen. Måske mere eller mindre, det kommer an på tykkelsen.
Nu skulle de være færdige kom evt. mere salt på, det kommer an på smag og det. Og lad dem stå lidt. |
|
Opskriften er vist 14545 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2015-06-26 16:53:25 Lyder spændene chipssss lækker sulten efter dem 😋 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne