Pølsehorn med bagepulver, uden gær
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mel, bagepulver og salt.
Hak smørret i småstykker i melet med en kniv. Smuldr det til sidst med
fingrene, så det nærmest bliver som revet ost.
Bland mælken i og ælt dejen let og hurtigt sammen.
Udrulles på meldrysset bord.
Deles i 8 trekanter.
Pensl med sammenpisket æg eller æggehvide. Drys med groft salt. Bages i ca. 12 minutter. ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 199228 gange,
og udskrevet 2130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (92 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2023-09-21 11:44:28 Min absolut yndlingsopskrift på pølsehorn. I dag vil jeg prøve at bruge dejen som tærtebund. Hemmelig - 2020-06-19 18:02:40 Men ADD en lille smule sukker så de rigtig gode🤤 mo - 2015-11-05 19:28:48 jeg syntes der var for meget smør i, hvilket fik den til at smage af af tærtedej. Mig - 2014-04-13 15:28:48 Mine blev meget tørre flormelis - 2013-04-24 18:00:23 lækker opskrift, måtte dog give dem dobbelt så længe i ovnene, som opskriften anbefaler. anonym - 2012-03-24 00:27:57 smager af tærtedej.... :) anne - 2011-08-28 18:00:25 rigtig mæskelig dej det bliver til med alt det smør i! - lidt som smuldre dej rundt om en pølse.. anbefaler den ikke. menget alternetiv i hvert fald Kim - 2011-04-17 03:06:11 Virkelig virkelig tørre... :-( Hvis "bagepulver" nødløsningen handler om, at man impulsivt vil bage, og ikke har købt gær, kan man med fordel have nogle tørgærs pakker liggende, til sådanne situationer. anonym - 2010-12-16 14:51:29 hej jeg elsker de pølsehorn den her side er verdens bedste mad side der findes OLE - 2010-08-25 19:13:46 Den smakte af tørt brød! Linda - 2009-11-16 16:15:25 Har set bedre opskrifter på pølsehorn... anonym - 2009-11-08 13:19:59 Så god og nem - fantastisk med utålmodige børn - lav evt dobbelt portion hvis du ikke synes dejen rækker så langt... ida - 2005-01-01 01:01:01 De var fine, smidig dej og meget nemme at forme, eneste ulempe med en bagepulver-opskrift er, at jeg ikke føler dejen rækker så langt, når den ikke hæver op. Michael, Sønderjylland - 2005-01-01 01:01:01 De er lette at bage og smager rigtig godt. Til dem der synes de smager dårlig, i bager dem forkert. Emma.. - 2005-01-01 01:01:01 - Syntes de var rigtig lækre.!!!!mmm! Miig - 2005-01-01 01:01:01 De er rigtig gode! Virker de tørre så smør dem inden ovnen.mmh Julie - 2005-01-01 01:01:01 de er helt tørre anonym - 2005-01-01 01:01:01 godt alternativ hvis man ingen gær har... Lisette, Odense - 2005-01-01 01:01:01 Nem og hurtig opskrift, og så smager de godt.. anonym - 2005-01-01 01:01:01 meget hurtig og nem opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne