Champignonsovs
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : Martin-Eske Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 606500 gange,
og udskrevet 4953 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (95 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne i Californien - 2022-05-10 01:55:23 Har lavet denne dejlige nemme opskrift mange gange. Idag pressede jeg ca. to teskefuld citronsaft ind. Det var en god ide. H - 2022-03-05 17:51:00 Vores favorit her hjemme! Får lige en grøntsagsboullion også er der mad!!! Gitte - 2021-04-24 18:14:49 Hvorfor ingen paprika? Det er da godt. Og så fortrækker jeg piskefløde, det jævne også lidt. Og så smager den skønt. anonym - 2021-03-14 16:26:22 Og så liget par fed hvidløg👍 Miraculix - 2020-10-24 07:32:19 Det lyder tiltalende med en ekstra sjat hvidvin og INGEN paprika Inge - 2020-09-10 11:58:56 jeg syntes den var lidt flad,hvad med at bruge piskefløde ? Jens - 2020-08-05 14:05:27 Den smager rigtig godt på blåmuslinger og man kan godt lave den uden hvidvin,man kan godt lave den af champignons fra glas, men jeg bruger friske og drop lige den paprika. Abe - 2019-02-14 16:16:17 Kan jeg lavet den uden hvidvin? Jørgen - 2018-09-11 11:35:02 Kan jeg bruge champions fra glas den mad glade - 2016-08-09 20:41:54 Rigtig lækker brugte dog en ekstra sjat vin og ingen paprika Kakao - 2015-11-28 17:48:00 Det er en god sauce. Garns! anonym - 2013-04-07 15:27:23 Jeg synes at den smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne