Mississippi mud pie 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Julie Indsendt : Red : |
|
|
knus digestive kiksene fint og bland i det smeltede smør. fordel det i et jævnt lag i bunden af en springform (ca. 22 cm i diameter)
stil chokoladen i vand bad og lad det køle lidt af. pisk fløden til skum. tilsæt rom og kaffe i flødeskummet og hæld marshmallows i en gryde sammen med mælk og kanel og rør til det er smeltet til en masse. vend marshmallows og chokoladen i flødeskummet og hæld det hele op i formen. stil i køleskabet min. ½ time men gerne natten over. drys kakao pulver og revet chokolade over inden servering. Tips: brug evt. kun 200 g mørk chokolade og resten lys, da den hurtigt bliver meget tung. server med frisk frugt eller is |
|
Opskriften er vist 2911 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne