Piroger med laks og spinat 02

Piroger med laks og spinat 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : erik

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.butterdej
1 stort bundt dild
300 g.ferskrøget laks
1 løg
3 spsk.smør
1 æggeblomme
1.5 dl.cremefraiche
1 tsk.salt
 stødt peber
250 g.hel frossen spinat
1 fedhvidløg
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
tag butterdejen frem og tø spinaten op
pus laksen af og skær i små tern
pil og hak løget hak dilden tænd ovnen 2.50g
svits løget i en gryde i halvdelen af smørret kom laksen i og simre et par min
krydr med peber. tag gryden af varmen og tilsæt æggeblomme creme fraiche
hak spinaten groft og tryk den fri for væde svits den i resten af smørret krydr med peber hvidløg
rul dejen ud til en aflang plade
læg dejen på en plade pensel kanterne med sammenpisket æg fordel spinat på mitten og laksen ovenpå og drys med dild pas på kanterne dæk med en ny dejplade og tryk kanterne godt sammen med en gaffel lav et par huller i toppen pensel med æg og sæt piroggen i ovnen i 8-10 min kommes på et fad og serveres med cremefraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 3558 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu