Piroger med laks og spinat 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : erik Indsendt : Red : |
|
|
tag butterdejen frem og tø spinaten op
pus laksen af og skær i små tern pil og hak løget hak dilden tænd ovnen 2.50g svits løget i en gryde i halvdelen af smørret kom laksen i og simre et par min krydr med peber. tag gryden af varmen og tilsæt æggeblomme creme fraiche hak spinaten groft og tryk den fri for væde svits den i resten af smørret krydr med peber hvidløg rul dejen ud til en aflang plade læg dejen på en plade pensel kanterne med sammenpisket æg fordel spinat på mitten og laksen ovenpå og drys med dild pas på kanterne dæk med en ny dejplade og tryk kanterne godt sammen med en gaffel lav et par huller i toppen pensel med æg og sæt piroggen i ovnen i 8-10 min kommes på et fad og serveres med cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 3558 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne