Gammeldags æblekage med Stevia
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : nej Indsendt af : LiselotteR Indsendt : Red : |
|
|
Blend ingredienserne til raspen til ønsket finhed. Raspen bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. Hold øje med raspen, vend den ind imellem, så den ikke bliver for brun. Stilles til afkøling på køkkenbordet.
Æblerne skrælles og skæres i både. Koges med lidt vand i en gryde, sammen med kardemomme. Vaniljekorn tilsættes til sidst. Mos evt. æblerne efter ½ times kogning, hvis de ikke koger ud. Stilles til afkøling. De afkølede dele lægges i lag i to skåle. Afslut med flødeskum eller et fedtfattigt Milda-produkt. Selv bruger jeg "Vaniljvisp" - 12% fedt - som vi køber i Sverige. Pynt med små klatter rød syltetøj. Tips: Mængden af Stevia varierer. Jeg har en meget lille målespatel, som jeg bruger 3 af til denne portion. |
|
Opskriften er vist 6619 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne