Hindbær-vanille sirup (nem)
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : TheJoyCook Indsendt : Red : |
|
|
Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud, rør dem godt ud i 2 spsk rørsukker, på den måde bliver kornene skilt fra hinanden.
Kom alle ingredienser i en gryde, varm op til det koger og lad det koge i 10-20 minutter. Pas på, for det skal ikke tykne for meget. Tag løbende en prøve op og lad den køle af på en tallerken – tjek om konsistensen er tyktflydende og sirupagtig. Det kan nemt så tyndere ud i gryden end det er når det er kølet af. Er det blevet for tykt røres en smule vand i. Hæld det igennem en sigte, så hindbærmosen sies fra og opbevar siruppen i en lille flaske. Jeg bruger en slank glasflaske, skoldet, med almindeligt skruelåg. Det kan holde sig friskt utroligt længe i køleskabet. Tips: Brug det til som pynt på en latte, på vaniljeis, på frugtsalat, til pandekager, på en ostemad, eller alene på en nybagt bolle eller ristet brød. Det smager skønt (: |
|
Opskriften er vist 2328 gange,
og udskrevet 131 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne