Koteletter i fad 27
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Fryseegnet : Ja Indsendt af : aihsoren Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne vendes i mel tilsat salt og peber, og brunes på panden, og lægges i et ovnfast fad.
Champignoner og tomater ristes i smørret på panden,hvorefter de fordeles over koteletterne. Panden koges af og fløden tilsættes. Sovsen smages til med salt og peber og tilsættes en anelse kulør, hvorefter den hældes over koteletterne. Fadet dækkes med stanniol og retten sættes i ovnen der er forvarmet til 170 grader. Efter 20-30 minutters stegning fjernes stanniolen, og baconskiverne lægges over. Retten steger færdig på 10-15 minutter. Serveres med løse ris. Tips: Tips: Skær aldrig spækkanten af koteletterne før stegning, da denne er med til at bevare saften og smagen i kødet. Svinekoteletter med ben bør altid bankes let ud ved benet således at koteletterne steges ens over det hele. |
|
Opskriften er vist 5800 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne