American (missisippi) mud pie
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Miccipigen Indsendt : Red : |
|
|
Tærtebund:
Mel og kakao sigtes i en skål. Gnid smørret i med fingrene til det ligner en mørk rasp. Rør sukkerret i. Vand tilsættes til dejen bliver blød. Pak dejen ind i folie og ligges i køleskabet i ca. 15min. Rul dejen ud og lig den i en tærteform på 23cm i diameter. det er meget vigtigt at dejen kommer helt op til kanten. Når man har fordelt dejen, kan man med fordel rulle en kagerulle hen over den, og derefter fjerne overskydende dej. Lig bagepapir over og hæld bønner, ris, kikærter eller lignede ovenpå. Skub det ud i kanterne. Bag tærten i 15 min ved 190 grader C. varmluft. Fjern bagepapiret og sæt tærten tilbage i ca. 10 minutter. Fyld: Rør sukker og smør sammen i en skål, rør kakao og æg i lidt efter lidt. Smelt chokoladen og rør den i dejen sammen med kaffefløden. Hæld fyldet i tærteformen og bages i ca. 45min ved 160g varmluft Lad tærten køle helt af og dæk den til med piskefløde og chokoladespåner. Tips: Der kan sagtens bruges mindre flødeskum, hvis det ønskes. |
|
Opskriften er vist 3546 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne