Bøftærte
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Nej Indsendt af : Miccipigen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg svitses hurtigt i en gryde, derefter tilsættes oksekød og brunes. Til sidst smages der til med salt og krydderier. Det bredes ud i bunden af et tærtefad ca 32 cm i diameter, eller anden ildfast fad.
Kartoflerne skæres i tynde skiver og ligges i lag ovenpå. Fløde hældes over, og drysses med salt. Bages i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader C. alm. ovn. Tips: Afhængig af kartoflernes tykkelse kan stegetiden variere Spises med salat og brød |
|
Opskriften er vist 38885 gange,
og udskrevet 835 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2016-08-24 18:12:27 Et tip til hvis man har problemer med at få fløden tyk - åben ovnen et par gange undervejs og lad dampen komme ud, Det er fordi vandet ikke kan slippe ud af fløden det forbliver tyndt.. Jeg giver som regel selve fadet en tur på ½ varme på en plade på komfuret, mens ovnen varmer op så bunden er lidt lun (ikke kogende) når jeg sætter fadet ind, det skal dog kun gøres ved absolut ildfaste fade eller stålfade så det ikke sprænger!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne