Pølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 6 stykker og rul hvert dejstykket ud til en lang pølse. Sno nu dejen om pølserne (del evt. pølsen i to). Pølsehornene lægges på en bageplade med bagepapir og hæver 15 minutter mere under klæde. Ovnen varmes op til 200 grader C. alm. ovn. Pølsehornene pensles med en lille smule vand og drysses evt. med sesamfrø. Herefter bages pølsehornene i ca. 20 minutter, til de er gyldne. |
|
Opskriften er vist 221621 gange,
og udskrevet 4293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (249 stemmer) |
|
Kommentarer Josefine - 2016-11-10 19:43:16 Jeg skal lige til at bage dem nu her det er første gang jeg skal lave dem uden æg det er godt fordi jeg har aldrig smagt det uden æg 😀 Julie - 2015-11-01 20:33:00 Jeg skar ned på sukkeret og erstattede halvdelen af melet med grahamsmel. Fik et super lækkert resultat samtidigt med at det ovenikøbet var smadder nemt! :-) anonym - 2013-09-17 17:57:21 fantastiske og nemme for børnene selv at lave. Vi har lavet dem lidt mindre og brugt kyllingepølser. Super lækre og luftige Alice - 2013-02-18 16:52:24 Super nem dej at arbejde med ;-) Kirsten - 2012-09-10 20:31:57 Supergode - og lige til opskrift! Det er ikke sidste gang jeg bruger denne opskrift! anonym - 2012-02-28 15:57:32 den værste dej, jeg nogensinde har lavet, den smuldrer helt vildt ! Mette - 2011-10-14 17:07:50 de er gode :-) og det er en næm dej at lave :-D anonym - 2011-09-07 23:23:35 fantastisk gode Sannemor - 2011-08-08 14:20:44 utrolig nem dej at arbejde med,- børnevenlig Simone - 2011-03-02 09:24:41 De ser læke ud, dem prøver jeg :) Syns desværre tit de bliver tørre :( Buuge - 2011-02-08 20:31:24 Super nem og hurtig opskrift. De blev en velsmagende succes. Helt klart en opskrift jeg vil benytte mig af næste gang, jeg skal igang med at bage pølsehorn. Mængden af ingredienserne passer udmærket. Tak for en ekstrem god opskrift! anonym - 2010-09-08 18:24:29 Mmm!!! De er fine at fryse og smager godt efter en tur på brødristeren. anonym - 2010-07-05 11:34:14 Grunden til dejen skal hæve i så lang tid er at gæren får lov til at virke bedre , og derved gør dejlen mere luftig, hvis de kun får lov til at hæve 10-30 min er dejen jo ikke den samme. Jeg lader personligt altid min dej hæve 1 time eller lidt mere. det giver det allerbedste resultat. Pølsemanden i Sydney - 2010-05-07 11:33:03 Super gode alle kan lide dem her i Sydney bliver kaldt den nye pølsebaron i byen ;) Trine - 2010-02-02 13:28:50 Super opskrift! Mine fik kun 16 min i ovnen, da jeg ellers var bange for at de skulle blive for mørke. Super lækre og luftige. og jeg er ellers ikke særlig god til at bage. Anna - 2009-12-09 10:19:17 Det er en rigtig god opskrift, men synes de bliver lidt tørre af at man pensler dem med vand. God hjemmeside også... Sofie - 2009-06-13 18:22:40 Helt fantastiske pølsehorn, klart de bedste jeg har prøvet at lave. Merete - 2008-02-05 21:49:37 Så er de prøvet. Rigtig ækre. Jeg skiftede 100g mel ud med 100g havregryn. også lækkert... Kia - 2008-01-18 19:12:48 Super lækre skal til at lave dem. Maria - 2008-01-13 13:09:29 jeg synes de var vildt gode. Og de er ekstra gode med kechup til når de er færdige...... Pernille Nielsen fra danish badminton college - 2007-10-30 19:29:52 meget fine.. det tog mig fem timer at lave dem :D de smagte godt. Bille - 2007-09-11 18:59:41 Bedste pølsehorn nogen sinde meget luftig gir dem 10 malene - 2007-05-25 16:59:09 De var rigtig gode. Mængden af mel er helt i top. Rul bare ud som i pizzariaer med mel strøet på. Så bevarer man luftigheden. GUF :-) Per - 2007-05-19 08:22:52 I stedet for at rulle dejen ud til pølser som snoes, så kan man rulle dejen ud i en stor cirkel og dele den i trekanter, pølserne lægges så på dejen, den brede ende og rulles mod midten. Dejen kan så også smøres med ketchup eller sennep efter smag. Thilde - 2007-04-27 17:59:23 Virkelig god, og let at håndtere. Hvis I vil prøve noget nyt, så prøv at blande hvedemelen med speltmel og rugmel - super lækkert. Lone - 2005-01-01 01:01:01 super lækre pølsehorn :) Maria - 2005-01-01 01:01:01 MUMS!!! De er så gode... Og meget luftige!!! Et sandt hit, de bedste jeg har bagt. Giver dem 10! anonym - 2005-01-01 01:01:01 de er rigtig gode, har allerede bagt dem 4 gange. også gode til fryseren Anja - 2005-01-01 01:01:01 dårlige synes jeg. men jeg lod dem dem heller ikke håve mere end 30 min Irene - 2005-01-01 01:01:01 De er bare rigtig gode, hele familien er vild med dem, og så er dem nem, ikke spor besværlig Nice Girl - 2005-01-01 01:01:01 Hmmmm.... Dn ser enkel ud, men den skal godt nok hæve i lang tid... Astrid - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god blanding, men en times hævning syns jeg godt nok er lang tid :) Monja - 2005-01-01 01:01:01 Den ser enkel ud, den vælger jeg, mine første pølsehorn!! :-) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Dejen kan sagtens deles i 8-10 stykker og rulles tyndt ud, da brødene bliver meget store. Uhyre velsmagende. Den bedste opskrift til pølsehorn anonym - 2005-01-01 01:01:01 Brug meget mere mel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne