Laksesnitter 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Nej Indsendt af : Miccipigen Indsendt : Red : |
|
|
Butterdejspladerne rulles ud, og skæres i snitter til den ønskede størrelse, jeg laver dem i ca. 5x2cm.
Sørg for at der er mellemrum mellem stykkerne når de bliver lagt på pladen! Derefter bages de efter instruktionen på butterdejspladen. Ost og pesto blandes godt sammen - husk at smage til. Osten smøres ud på de bagte snitter og laksen anrettes ovenpå. Tips: Osten kan blandes allerede dagen inden, men så bliver pestosmagen mere kraftig. Butterdejspladerne kan bages om morgenen og opbevares tørt. |
|
Opskriften er vist 3937 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne