Lammekølle med rösti og ærter i mynte
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt af : Hernandes Indsendt : Red : |
|
|
Lam:
Alle ingredienserne gnides ind i køllen, og kommes i en forvarmet ove på 250 grader. Når køllen sættes i ovnen skrues straks ned på 80 grader og bages i 10 timer. Rösti: Riv kartoflerne groft. vend dem med salt, peber, hvidløg og timian, og pres alt væden fra. varm en pande op med smør og olie, og kom herefter kartoflerne på panden og pres det sammen. Lad det stege gyldent og vend herefter röstien. Steg den gylden på den anden side. Den skal ca. have 5 min. på hver side. Ærter i mynte: varm ærterne i smør og vend med mynte og salt. Tips: Lam: Når der er ca. 2 timer tilbage af de 10. Begynd at tjekke center temperaturen på kødet, med stegetermometer, kødet skal være 82 grader før det serveres, skrue Evt. op for ovnen. Röstie: Når man skal presse væden fra kartoflerne, kan man med fordel benytte et rent viskestykke. |
|
Opskriften er vist 4805 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2016-05-22 16:51:04 10 timer? Seriøst? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne