Whiskysauce 06
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Ib Raakidle Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes i en gryde sammen med tomatpuren.
Salt, Peber, Sukker, Rosmarin og Worcestersauce blandes i og koger lidt med, så sukkeret karamelisere lidt. Whisky hældes ved og der koges til sprit lugten forsvinder. Piskefløden hældes ved og det hele koger kort op. Tips: Kan laves i forvejen men vent med at tilsæt fløden til den skal bruges |
|
Opskriften er vist 5775 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne