Pizzahorn 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rul pizzadejen ud så de bliver på størrelse med en almindelig pizza ( der bliver en af hver dejklump ), de skal være runde.
Pensl med ketchup, mængden afhænger af dig. Skær dejcirklerne ud i hver 10 "slices", og fordel osten herpå. Læg nu en lille smule løg på hvert stykke og rul en pølse ind i hvert stykke begyndende fra den brede ende, så det kommer til at ligne et horn. Læg dem på en bageplade med papir og bag ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter i en forvarmet ovn. Disse pølsehorn egner sig godt til frysning. |
|
Opskriften er vist 107857 gange,
og udskrevet 1060 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (99 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-05 18:03:56 Jeg brugte svinepølser og det gjorde dem 100000 gange bedre! Anonym - 2013-03-27 14:13:56 mums!, men husk at hvis der er gær i dejen, skal "åbningen" vende ned ad. ellers kommer det til at ligne en hot-dog ;) Nana - 2012-07-30 16:26:50 Rigtig lækre pølsehorn!:) Josefina Wittendorff - 2012-07-30 16:17:17 Mmm det ser lækkert ud, det vil jeg prøve!:-) anonym - 2012-02-28 10:52:59 De bedste pølsehorn jeg har nogensinde har lavet :) <3 Lisa - 2011-08-25 20:56:30 Mums! Per - 2011-03-09 21:29:45 Vi brugte ca. 500 g. pizzadej M og M De smukke - 2005-01-01 01:01:01 umm...... Ret lækkert!! Kirstine - 2005-01-01 01:01:01 Gode pølsehorn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne