Onion Rings (Løg Ringe)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mikkel Borre Indsendt : Red : |
|
|
Løg skæres i skiver og de største ringe bruges. Ringe vendes først i æg, så i rasp, tilbage i æg og så i rasp. De friteres til de er gyldenbrune, lægges på fedtsugende papir og saltes. Serveres og spises med det samme.
|
|
Opskriften er vist 5803 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne