Æggesalat med løg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mikkel Borre Indsendt : Red : |
|
|
Æggene koges hårdkogte og køles af.
Rødløg, purløg og æg hakkes og tilføjes i mayonnaisen(Helst hjemmerørt). Hvidløg knuses, tilføjes og det hele bliver rørt sammen og smagt til med salt og peber. Serves på et stykke rugbrød. Tips: Se mayonnaiseopskrift her |
|
Opskriften er vist 6351 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne