Mayonnaise
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mikkel Borre Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser undtagen olie røres sammen i en skål. Olie tilføjes lidt efter lidt under konstant pisk så den ikke skiller. Lidt olie i starten og derefter kan det tilføjes i større mængder. Helst ikke mere en en spiseske af gangen. Fortsæt indtil al olien er i mayonnaisen og er den blevet for tyk, kan man lette den lidt med en teske vand.
|
|
Opskriften er vist 3354 gange,
og udskrevet 110 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne