Fiskefond 03
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Mikkel Borre Indsendt : Red : |
|
|
Grønsager og fiskeben hakkes groft og steges hårdt i gryde sammen med hvidvin. Vand tilsættes til det dækker, sammen citron og bringes i kog. Efter 20-30 minutter uden låg, sis fisk og og grønsager fra og vandet kommer tilbage på varmen tilsat citronsaft, salt og peberkorn. Den koges ned til ca. 1/3 og kan nu bruges med det samme eller fryses ned.
|
|
Opskriften er vist 3250 gange,
og udskrevet 147 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne