Svine risotto
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mikkel Borre Indsendt : Red : |
|
|
Kog bouillon så den er klar til at tilsætte.
Snit løg og peberfrugt fint, knus hvidløg og svits det sammen med tomatpuré i olie og smør på mild varme i ca. 1 min. Kød tilsættes og steges i yderligere 5 minutter. Skru op for varmen, tilsæt ris og det hele bliver varmet i yderligere 2 min. Tilsæt herefter hvidvin og efter den er blevet optaget i risene, tilsættes en dl bouillon. Spæd yderlige med bouillon hver gang væsken er blevet optaget. Dette tager ca. 20-25 minutter og det er vigtigt konstant at røre i risene så de ikke brænder på. Smag til med parmesan, gerne lidt olivenolie, og salt og peber. Bacon snittes til sidst i tern, steges og spredes på toppen. |
|
Opskriften er vist 11236 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne