Chili Cheese Tops

Chili Cheese Tops, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk 20 stk
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Mikkel Borre

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 gram Cheddarost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
200 gram Jalapeno chili
   
  Panering:
Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Fritureolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Smelt ost på lav varme under konstant omrøring for at undgå at den brænder på. Når osten er halvt smeltet hakkes jalapeño groft og lægges i osten. Massen lægges i fryseren i ca. 15 minutter. Den tages op, formes til kugler i passende størrelse og paneres. Den puttes tilbage i fryseren i ca. 2 timer, indtil osten og paneringen er hård. De tages op og paneres endnu en gang, evt. 2 gange, til de er dækket i panering. De lægges tilbage i fryseren i ca. 1 time og er nu klar til at blive friteret. Opvarm olie og fritér til de er gyldenbrune.

Tips:

Kuglerne skal tø op inden de friteres, ellers bliver paneringen brændt og osten forbliver frossen. For at finde ud af om olien er varm nok, sættes en tændstik ned i den og hvis det syder om den, er den varm nok.





karakterer:
Opskriften er vist 21892 gange,
og udskrevet 304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6748 (1606 kcal)
KJ pr. stk 337 (80 kcal)
Vægt ialt 600 gram
Vægt pr. stk 30 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1124 KJ (267 kcal)
Protein 17.5 gram
Fedt 22.1 gram
Kulhydrat 0.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu