Kylling, fransk-22
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : Nej Indsendt af : Flemming Indsendt : Red : |
|
|
Smør kyllingen ind i olie og fyld kyllingen med krydderurterne.
Varm en jerngryde på komfuret indtil den er brændende varm. Læg kyllingen på siden i gryden og sæt den ind i en 220 gr. (alm. ovn) varm ovn. Giv den 10 min. på den ene side og 10 min. på den anden. Læg kyllingen med brystet opad - skru ovnen med til 170 gr. og steg yderligere 20-25min. Lad kyllingen hvile udækket i 15 min. Brug safterne til sovs. |
|
Opskriften er vist 3515 gange,
og udskrevet 82 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne