Bananguf
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Skræl bananerne og skær dem i tynde skiver. Mos dem med en gaffel. Hæld saften af en citron og en appelsin over og bland det hele forsigtig.
Hak chokoladen i groft og pisk fløden stiv. Tilsæt chokoladen og bland det forsigtig med bananmosen. Vend derefter den piskede fløde i. Fordel bananmosen i 8 portionsglas. Pynt hver glas med 2 chokolade kringler og 2 orangestænger, så de står som en firkant. Tips: Man kan også erstatte halvdelen af chokoladen med hakkede nødder eller mandler. |
|
Opskriften er vist 3763 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne