Sømandsbøf 02
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Fjern evt. fedt og sener fra kødet. Pil løgene og skær dem i skiver. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Skær kødet i skiver.
Steg løgene gyldne i lidt smør på en pande og brun kødet Læg løg, kød og kartofler lagvis. Drys salt og peber mellem lagene. Hæld øl og bouillon over, og med en gaffel hjælpes det ned til bunden, så man kun lige kan skimte væsken. Læg laurbærblade og de hele peberkorn ved. Lad retten småstege ved svag varme 1½-2 timer, til alt er mørt. Tilsæt om nødvendig mere bouillon undervejs. Tips: Hvis man laver dobbelt portion, skal man ikke tilsætte dobbelt væske. |
|
Opskriften er vist 3120 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne