Små tærter med tomat og ost
Indsendt af : beritk1 Indsendt : Red : |
|
|
smør en muffinform med 12 huller.
Dej til bund: 125 gram af hvedemelet i en foodprocessor sammen med fuldkornshvedemelet. 1 knsp salt og 100 g smør og blend til det ligner grov rasp. Kom blandingen i en stor skål og rør parmesanen i. Man kan også bruge en skål og hænderne hvis man ikke har en foodprocessor. Tilsæt i 1 spsk. koldt vand og rør sammen til en klump. Tilsæt evt. lidt ekstra vand. Vend dejen på et meldrysset bord og ælt den lidt sammen. Del dejen i 12 stykker og rul dem ud til 12 cm i diameter og beklæd muffinsformene med dem. Stil dem på køl i 30 min. Tænd ovn på 200 grader Tag formen ud og beklæd inder siden af bundene med bagepapir. Forbag bundene i 10 min. Tag bundene ud af ovnen, fjern papriret og stil dem til side. Fyld: Kom tomaterne i et fad og stænk dem med olie. Bag dem i 5 min. Smelt de sidste 25 g smør ved lav varme. Rør resten af melet i og kog det op i 2- 3 min (opbagning). Pisk mælken i lidt ad gangen under konstant omrøring til sovsen er tyk og glat. Krydr med salt og peber og rør resten af ostene i. Kom 1 tomater i hver tærte skal, fordel sovsen i tærterne. Bag dem i 15 min til de er gyldne |
|
Opskriften er vist 8949 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-03-18 14:24:47 kan man lave mad tærter dagen før de skal bruges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne