Chokolade lagkage bunde
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : er ikke fryse egnet Indsendt af : Bager_freak Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader C. varmluft.
Smelt margarinen i en lille kasserolle, pisk den smeltet margarine sammen med sukkeret, pisk derefter mel og bagepulver i, og så er det æggenes tur til at blive pisket i. pisk kakaoen i, og pisk til sidst vandet forsigtigt i. hæld dejen ned i en springform, lad den bage i en forvarmet ovn, (på midterste rille) på 200 grader C. varmluft i 15-20 min. Når kagen er færdig, tages den ud af springformen og køles ned, når den er kold bruges der en fiske snøre til at skære bundene ud med da den glider let igennem kagen. og vo la, chokolade lagekage bundene er klar. |
|
Opskriften er vist 23772 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2020-08-28 13:01:39 Kan man bruge smør i stedet for margarine? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne