Festgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet uden pynt Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Svits de fintskårne løg og hvidløg i olie til de er klare og gyldne. Tilsæt det hakkede kød, og rør til det kødet har delt sig.
Tilsæt ris og krydderier og bland det godt sammen. Hæld bouillon og tomater ved, og læg tætsluttende låg på. Lad retten stå og småsimre under låg 25-30 min. Tilsæt evt. mere bouillon. Steg imens bacon og skær peberfrugterne i tern. Når retten er færdigkogt, tilsættes ærter og majs, og retten koger videre ca. 5 min. til ærter og majs er varme. Smag til med salt, peber og paprika. Pynt retten med tern af halvdelen af peberfrugt og bacon. Læg den anden halvdel af peberfrugt og bacon på hver sin tallerken ved siden af. |
|
Opskriften er vist 5346 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne