Glaseret hamburgerryg med ost
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Fryseegnet : ?? Indsendt af : faffe Indsendt : Red : |
|
|
Kog kødet i ca. 30 min., lad den hvile i vandet, tag den på, skær den næsten igennem i skiver, kom en skive ost mellem hver skive. Dijon sennep smøres på og til sidst et lag farin.
Sættes i ovn ved 180 gr., til farinen er gylden. Serveres med råstegte kartofler, eller forskellige grøntsager. Velbekommer |
|
Opskriften er vist 11365 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne